facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Action Cars & Taxis

Action Cars & Taxis
"Η εταιρεία AUTO ACTION έχει σαν αντικείμενο την αγορά, πώληση και ανταλλαγή καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Δραστηριοποιείται από το 1997 στην Νέα Σμύρνη Λεωφ. Αμφιθέας 8 . Ο στόλος των οχημάτων μας αυξάνει συνεχώς και αποτελείται από μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων στην καλύτερη ποιότητα. Στόχος μας είναι η αξιοπιστία και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας πριν και μετά την πώληση. H Auto-Action ειδικεύεται σε Αγορές, Πωλήσεις, Ανταλλαγές Καινούργιων και Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων. Το κεντρικό κατάστημά μας βρίσκεται στην Νέα Σμύρνη, Λεωφ. Αμφιθέας 8 και είναι ανοικτό από τις 9:00 πμ έως τις 8:00 μμ καθημερινά και το Σαββάτο από τις 9:00 πμ έως τις 3:00 μμ."
Address: 5 Finkle St, Pontefract WF8 1HE, UK
Phone: 01977 703333
State: West Yorkshire
City: Pontefract
Zip Code: WF8 1HE

opening times

Monday: Open 24 hours
Tuesday: Open 24 hours
Wednesday: Open 24 hours
Thursday: Open 24 hours
Friday: Open 24 hours
Saturday: Open 24 hours
Sunday: Open 24 hours


related searches: Action cars & taxis pontefract reviews, Action cars & taxis pontefract prices, Action cars & taxis pontefract phone number, Action cars & taxis pontefract number, Pontefract taxi numbers, Taxis in Pontefract, Pontefract taxi app, Ponty cars pontefract
Similar places near
Ponty Cars Ponty Cars 96 meters The booking process very easy and the car was on time which is good. What was so good...
Data Yorkshire Ltd Data Yorkshire Ltd 282 meters Be extremely cautious using car 57 with this company. A few weeks ago me and 2 friend...
Stanley Executive Hire Stanley Executive Hire 2 km "airial photography"
Knottingley Knottingley 4 km Good location and regular trains to Wakefield and Leeds. Last station on the Metro zo...
Smithy Cars Smithy Cars 4 km Didn't even turn up been waiting for half an hour and nothing complete waste of time.
Street Cars/Clems Street Cars/Clems 4 km Booked a taxi for 6.45. It turned up an hour early. Spoke to the driver who said no p...
Euro Taxis Euro Taxis 5 km What a lovely driver !! No issues at all ! Honest and genuine ! I will be using the c...
Reviews
Στο τελευταίο ΚΤΕΟ που πέρασα με ενημέρωσαν πως έχουν αλλάξει τα χιλιόμετρα. Αγόρασα το αμάξι μου από αυτή την εταιρεία, επίσης άλλο ένα πρόβλημα του αμαξιού είναι πως είχαν πειράξει και τον εγκέφαλο. Κατά τα άλλα, όλα καλα° λειτουργικό το όχημα.
Πριν 5 μήνες αγόρασα ένα mini cooper από την συγκεκριμένη εταιρεία, περίμενα να περάσει κάποιος Καιρός για να είμαι σίγουρος. Το αυτοκίνητο είναι άψογο!!! Με προθυμία έφεραν το αυτοκίνητο σε συνεργείο της επιλογής μου για έλεγχο στην άλλη άκρη. Ακόμα ότι συμφωνία έγινε τηρήθηκε κατά γράμμα. Ο πωλητής Κος Γιώργος ήταν άψογος. Τους προτεινω ανεπιφύλακτα!!
Άριστη εξυπηρέτηση ! Παρέλαβα το αμάξι εντός δυο ημερών και ο,τι ζήτησα το έκαναν κ με το παραπάνω ! Άμεση εξυπηρέτηση, εξαιρετικοί άνθρωποι και το αυτοκίνητο -αν και μεταχειρισμένο- σε άριστη κατάσταση !
Πολύ καλοί επαγγελματίες. Ότι μου είπαν για το αυτοκίνητο που με ενδιέφερε επαληθεύτηκε τόσο από έλεγχο πριν την αγορά, όσο και κατόπιν που είναι και το σημαντικότερο. Το αυτοκίνητο που αγόρασα δε, ήταν άψογο. Το 5ο αστέρι το κέρδισαν κυρίως για την συμπεριφορά και την εξυπηρέτηση τους που ήταν άριστη!
Άψογη συνεργασία οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες από Χανιά μέσω γνωστής σελίδας είδα αυτοκίνητο τους και ότι μου είπαν αυτό ήταν σας ευχαριστώ πολύ!
Είχα κανονίσει να κανω test drive και όταν πήγα τάχα μου περίμενε ο υπάλληλος να έρθουν οι ΔΟΚ. Έμεινα 20 λεπτά κ έφυγα δεν ήθελε μάλλον να το οδηγήσω. Επίσης το αμάξι το πουλούσε λέγοντας ότι είναι μια χαρά κ με μια γρήγορη ματιά παρατήρησα τα εξής: είχε φουσκώσει ο ουρανός, είχε γρατσουνιές, τα λάστιχα ήταν απτό 2014, τα καθίσματα είχαν φθορές, κ φυσικά δεν είχε βιβλίο σέρβις. Δεν αξίζει ούτε να περάσετε απέξω. Η συμβουλή μου είναι αγοραστε μόνο από ιδιώτη ποτέ από μάντρα.
Πήρα αμάξι προσεγμένο σε απίστευτη τιμή. Άψογη εξυπηρέτηση. Δεν είχα χρόνο και πήγαν το αμάξι στο μηχανικό μου. Οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση με την τυπική έννοια που χρησιμοποιούμε μαντραδες. Είναι σωστοί επαγγελματίες. Και πάλι ευχαριστώ.
Από τους λίγους εμπόρους που μπορείς να εμπιστευτείς , αγορά με πλήρη διαφάνεια και διάθεση για να σου λύσουν κάθε απορία. Το αυτοκίνητο δε άριστο και χωρίς τα γνωστά τερτίπια των εμπόρων , γυρισμένα χιλιόμετρα κλπ κλπ
Όπως πάντα άριστη συνεργασία μεταξύ μαςάσχετα με το αποτέλεσμα καθαρά αυτοκίνητα και πάνω από όλα ελληνικά με αποδείξεις. Τιμές ίσως λίγο τσιμπημενες.
Παρά πολύ καλή εξυπηρέτηση. Αξιόπιστα αυτοκίνητα. Δέχονται κάθε έλεγχο. Μάλιστα προτείνουν να μεταφέρουν το αυτοκίνητο σε συνεργείο της δικής σας προτίμησης.
Comment on this business

Directions to Action Cars & Taxis with public transportation


Pontefract Bus Station 90 meters
125
135
136
140
140A
141
144
146
147
148
149
177
186
249
28
28C
39
39B
476
493
TK1
Stuart Road Swimming Baths 140 meters
140
140A
141
144
147
406
407
Horsefair 160 meters
TK1
Southgate General Hospital 180 meters
113
146
147
148
149
177
249
28
28C
39
39B
Friarwood Lane Southgate 220 meters
135
136
407

to add Action Cars & Taxis map to your website;



We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. Privacy Policy